/Despre noi
Despre noi 2017-12-07T14:11:09+00:00

ELBI Security Division

 

Cu o experienta de peste 19 ani, ELBI Electric & Lighting, in parteneriat cu Noster Distribution, ofera incepand cu luna septembrie 2016 o gama integrata de solutii CCTV, sisteme de securitate, control acces si sisteme de detectie incendiu.

ELBI Security Division isi propune acoperirea completa a gamei de produse, cu un portofoliu de produse proprii, dar si prin parteneriate, avand in portofoliu sisteme video avansate de supraveghere, sisteme inteligente pentru transportul urban, sisteme complete pentru cladiri inteligente, interfonie si videointerfonie, sisteme complexe de antiefractie cu fir si wireless, solutii de control acces, detectie la incendiu, echipamente de retelistica, medii de stocare, senzori si software.

Gama de produse este gandita sa acopere toata plaja de clienti si necesitatile acestora, de la rezidential pana la solutii complexe industriale. Pentru proiecte complexe, ELBI Security Division are un departament tehnic care, impreuna cu furnizorii, ofera solutii complexe si complete optimizate din punct de vedere tehnic si costuri.

Echipamentele sunt furnizate de parteneri cu experienta in industrie care se claseaza anual in top 50 producatori din industrie. Dintre acestia enumeram Dahua, RSI Videofied,  Wisenet Samsung, DSC, Bentel Fire, Paradox, Assa Abloy, Cofem, Seagate, Honeywell, Genway, Socomec, Zyxel, Pulsar, Allied Telesis, Nexans, HID si multi altii.

ELBI Security Division beneficiaza de o retea de distributie la nivel national, ce asigura performanta si promptitudine in serviciile oferite partenerilor nostri. Cu experienta astfel dobandita, noi venim in intampinarea nevoii crescande a clientilor din Romania de a se alinia la standardele internationale de securitate.

Din partenerii ELBI Security mentionam BGS, Securitas, G4S, AES Solutions Systems, Tema Energy, Aniva, Alef, NEI Guard, Bentel Distribution, Civitas, Interada, Sisrom, Delta Force, Team Guard, Securit, Guard One, C-Bit, Bronic, Bronec, Force 1, Axioma, Grup Est Security, Tehno Security si multi altii.